Zwangerschap: Week 38 komt ze al?

Langzamerhand begin ik nu een beetje ongeduldig te worden. Het wordt nu zwaarder en ik merk dat ik er mentaal aan toe ben om te gaan bevallen. Ik vertel jullie weer even hieronder hoe mijn afgelopen week is gegaan. Week 38 alweer! 

Niet meer de deur uit
Tijdens mijn vorige zwangerschap had ik hier al met 37 weken last van en nu is het een weekje later. Geen zin en puf meer om de deur uit te gaan. Behalve dan voor de dagelijkse wandelingen met de hond en de kleine man. Maar het idee om in de auto naar de stad te gaan… brrr. nee bedankt. Sta ik daar straks in de winkel met een plas water tussen mijn benen. Ik blijf wel lekker binnen.

Alles in huis
Gelukkig heb ik daarentegen alles eigenlijk zo goed al in huis. De rollen beschuiten en de pakken met muisjes staan klaar. De vluchtkoffer voor zowel mij als de kleine man staat klaar, de babykamer is af. Dus ik heb ook niet echt een reden om de deur uit te gaan. Onze wekelijkse boodschappen bestel ik en haalt vriendlief op! Daarnaast is online shoppen natuurlijk een uitkomst, maar wel ene beetje gevaarlijk als je dus de hele tijd thuis bent.

Ik ben dus heerlijk aan het cocoonen in mijn huisje en alles lekker babyklaar aan het maken dus wat mij betreft mag ze gauw komen.

Nu ben ik benieuwd of er meer dames zijn die ook niet meer de deur uit wilden/durfde tegen het einde van de zwangerschap. Laat jouw ervaring achter in de comments.

Liefs,

Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *