Zwangerschap week 36: Pittige week met een ziek kindje

Wat een week… ik snap echt niet hoe andere zwangere mama’s het doen hoor! Zorgen voor je zieke kindje terwijl je een mega dikke buik hebt, leeft op slapeloze nachten en een conditie van een pannenkoek hebt. Graag vertel ik jullie meer over deze week met een ziek kindje! 

Ziek kindje
Deze week was er zo een die ik liever snel vergeet. Ons mannetje kreeg flinke koorts met een snotneus en kiezen die doorkomen.   Als onze kleine man ziek is dan gaat dit gepaard met slapeloze nachten. Nachten die in zijn eigen bedje beginnen maar om een uur of twaalf bij ons vervolgd wordt. Nu vind ik het helemaal niet erg als hij tussen ons in slaapt, maar ditmaal werd hij elk half uur huilend wakker en was ontroostbaar, Zo ontzettend sneu. Dit ging helaas 5 nachten lang door. Inmiddels is hij weer helemaal opgeknapt maar zijn de nachten nog niet helemaal zoals ze moeten zijn. Maar goed, daar komen we wel weer,

Schuldgevoel
Het was pittig en dat vind ik lastig. Continue het schuldgevoel dat ik tekort schiet als moeder omdat het lastig vind om voor mijn kleine mannetje te zorgen. Het voordeel als de kleine man ziek is wel, dat hij veel wilt hangen dus onze dagen bestaan uit het hangen op de bank en filmpjes kijken.

Deze week vergeten we gewoon even en we kijken met frisse moed naar de nieuwe weke die komen gaat. En die week staat in het teken van het afronden van de babykamer en de vluchtkoffer inpakken. Nu ben ik heel benieuwd hoe andere mama’s het ervaren een ziek kindje tijdens de zwangerschap. Laat het mij weten in de comments!

Veel liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *