Zwangerschap: De uitgerekende datum

De titel verklapt het al, het is nu vrijdagavond en morgen 11 november 2017 heb ik de uitgerekende datum gehaald. Ik had de hoop na het zetje van afgelopen maandag dat ons meisje deze week geboren zou gaan worden. Maar ons meisje is nu al eigenwijs en komt wanneer zij eraan toe is. 

De uitgerekende datum
Nu ik dit schrijf kijk ik ontzettend uit naar morgen. Morgenochtend mag ik de verloskundige bellen en komt ze langs om een tweede strippoging te doen. Daarnaast gaan we bespreken wat de vervolgstappen zijn mocht het alsnog niet doorzetten. Nu denk je misschien maar je hebt toch nog eigenlijk twee weken de tijd? Klopt. Maar tijdens mijn eerste bevalling heeft kleine man vastgezeten wat een zeer traumatische ervaring is geweest, Hierom is er besloten in overleg met de verloskundige om mij niet te ver over tijd te laten lopen.

Nog even geduld
Dus wij moeten nog heel even geduld hebben maar het einde is nu echt in zicht en ik kan echt niet wachten om ons meisje in mijn armen te sluiten! Ik houd jullie op de hoogte.

Liefs,

Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *