Zwangerschap: Google tijdens mijn zwangerschap

Tijdens mijn eerste zwangerschap was Google mijn grote vriend en misschien ook wel een klein beetje vijand. Op de blog van KellyCaresse las ik haar artikel over haar zwangerschap in zoekwoorden van Google! Aangezien ik ook veel gegoogeld heb zal ik mijn zoekwoorden eens uitwerken hieronder. Misschien herken jij jezelf ook wel in mijn zoekwoorden gedrag.

  1. Weinig kwaaltjes tijdens het eerste trimester. Is dit slecht? Tijdens mijn hele zwangerschap heb ik weinig tot geen zwangerschapskwaaltjes gehad. Ik maakte mijzelf zorgen dat dit slecht was en mijn zwangerschap uit kon lopen op een miskraam. Nou alles is zoals jullie weten goed gegaan.
  2. Krijg je tijdens de eerste afspraak bij de verloskundige een echo? Helaas geen echo tijdens onze eerste afspraak bij 8 weken maar met 9 weken mochten wij wel een echo laten maken bij de echo praktijk! Yes 😉
  3. Wanneer is de uitgerekende datum? Dit zullen vast alle zwangere dames gegoogeld hebben! Er zijn veel handige rekentools te vinden op het internet.
  4. Angelsound, vanaf wanneer kun je het hartje zelf luisteren? Ik was best onzeker tijdens mijn zwangerschap dus een Angelsound moest en zou ik hebben! En daar zat ik dan bijna elke avond te luisteren. Dit hield op een gegeven moment wel op hoor! ;-).
  5. Wanneer ga ik mijn kindje voelen? Kan dit rond 17 weken? Ik voelde rond de 17 weken een soort plopjes in mijn buik en ik dacht het kan vast niet. Maar jawel hoor! Dit waren de eerste tekenen van de kleine man.
  6. Alle mogelijke symptomen om een zwangerschap vast te stellen en kwaaltjes tijdens de zwangerschap, van licht bloedverlies tot buikkrampen, rugpijn, hoofdpijn vermoeidheid enzovoorts! Ik ging maar door, en ja ook dit hield op een gegeven moment op.

Dit waren mijn meest gebruikte zoekwoorden en onderwerpen  tijden mijn zwangerschap! Is dit herkenbaar? Wat zochten jullie vooral op? Laat het mij weten in een reactie hieronder. Er volgt binnenkort een artikel over mijn Google gedrag sinds ik mama ben! Want de “onzekerheid” als je net mama bent laat je rare dingen opzoeken ;-).

Liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *