Zwangerschap: Gekke, grappige en ongepaste opmerkingen tijdens mijn zwangerschap

Op het moment dat je zwanger bent en het blijde nieuws met andere deelt krijg je soms wel eens rare dingen te horen. Opmerkingen die grappig zijn, vermoeiend en soms ook ongepast! Ik zet er een paar op een rij, met mijn eigen reactie. Let wel, dit artikel is wel met een knipoog geschreven ;-). 

  • Was de baby gepland?  Jazeker, maar zo niet is het nieuws dan minder leuk? 😉
  • Je bent deze datum uitgerekend? Okay dan ben je rond deze datum zwanger geraakt! Seriously? Wil je misschien ook het standje weten? (echt waar deze opmerking is echt gemaakt)
  • Hoeveel ben je nou aangekomen? Geen idee, ik loop nog kilometers met Luna en ik voel mij goed!
  • Je buik groeit goed he?! Ja, het zou niet best zijn als mijn buik klein blijft!
  • Je verwacht een jongetje, wil je niet liever een meisje? Nee absoluut niet! Ik ben blij dat ik zwanger mag zijn en het belangrijkste is dat ons kindje gezond is!
  • Hoe ga je de baby noemen? Pietertje 😉 hihi dit moet natuurlijk een verassing zijn.
  • Ga je borstvoeding geven? Moet je eigenlijk wel doen hoor! Bedankt voor je advies! Ik zal er over nadenken ;-).
  • Ben je bang voor de bevalling? Nee niet echt, het moet er toch uit ;-).
  • Wil je echt thuis bevallen? straks gebeurt er iets ergs! Fijn dat je van het ergste uitgaat maar gelukkig ben ik binnen 5 minuten in het ziekenhuis.
  • Is de baby aan het schoppen? Mag ik misschien voelen? Ja hoor, en vervolgens krijg ik de reactie OMG! Er leeft iets in jou, wat scary!

Zijn er opmerkingen die herkenbaar voor jullie zijn? Veel opmerkingen en adviezen zijn natuurlijk lief bedoeld en ik schrijf dit artikel ook met een knipoogje.Nu ben ik heel benieuwd wat jullie ervaringen zijn met opmerking en adviezen tijdens de zwangerschap. Klets gezellig mee via een comment.

Liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *