Zwangerschap: 37 weken zwanger de vluchtkoffer inpakken!

Na vorige week ga ik met volle en frisse moed beginnen aan deze week. Deze week staat in het teken van het inpakken van de vluchtkoffer en het afronden van de babykamer. Lezen jullie weer gezellig mee?

Vluchtkoffer inpakken
Met het inpakken van de vluchtkoffer wordt het toch ineens heel echt voor mijn gevoel Toen ik aan de slag ging merkte ik na 20 minuten dat ik nog niet echt was opgeschoten. Ik wist gewoon even niet waar ik moest beginnen en wat ik erin moest doen. Gelukkig is daar een oplossing voor en is er genoeg inspiratie in verschillende mamablogs te vinden! Dus ik ging aan de slag en voor ik het wist was mijn koffer gepakt. Er miste nog een aantal items dus legde ik een briefje op de koffer met de spullen die er nog in moesten.

Babykamer afronden
Was de babykamer, toen ik in verwachting van de kleine man was, met 28 weken al helemaal af. Heb ik er ditmaal wat minder haast mee. Dit omdat ik gewoonweg niet heel veel tijd heb om constant in de kamer bezig te zijn met de kleine man om mij heen en omdat ik weet dat het wel goed komt. Mocht er iets niet gewassen of gestreken zijn dan komt dat wel als de kleine meid geboren is. Het nesteldrang virus is ditmaal een stuk minder aanwezig. Maar wie weet komt dat nog wel!

Hoe was dit bij jullie? Veel last van nesteldrang? En wanneer was bij jullie de babykamer klaar? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Céline

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *