Zwangerschap: 35 weken zwanger emotioneel weekje

Wat een week was dit zeg. De hormonen steken plots de kop op en dat ben ik niet gewend. Ik geef heel graag toe aan mijn emoties daar niet van, maar dit kwam toch redelijk onverwacht. Ik vertel jullie graag verder waar dt mee te maken heeft.

Mijn bevalling van de kleine man
Om maar meteen met de deur in huis te vallen is dit de hoofdreden. Nu de bevalling dichterbij komt merk ik dat ik hier ontzettend mee bezig ben. Zo erg dat ik er over droom en verdrietig wakker wordt. Mijn bevalling ging vlekkeloos tot aan de laatste 5 minuten toen er paniek ontstond omdat mijn mannetje met zijn schouder vast zat. Die hele ervaring heeft nogal een indruk achter gelaten en heeft mij aardig wat tijd en tranen gekost om dit te verwerken. Nu de bevalloing dichterbij komt denk ik hier naartuulijk weer veel over na.

Praten met de verloskundige
Gelukkig heb ik top verloskundige en na een fijn en bemoedigend gesprek ben ik gerustgesteld en heb ik vertrouwen in mijzelf en in mijn lijf. Daarnaast zal ik in het ziekenhuis bevallen dus alle eventuele hulp is dichtbij.

Nog even genieten…
Dit doe ik op dit moment volop! De tijd gaat zo snel en vliegt voorbij. Het is wel pittig met onze kleine man om mij heen maar ik geniet van de momentjes dat we samen in haar kamertje bezig zijn om de kleertjes op te hangen ( die hij er met dezelfde vaart er weer uit trekt) het getrappel in mijn buik en de vele kusjes die ik op mijn buik krijg!

Dit was mijn weekje weer! Nog 5 weekjes ongeveer tot ons kleine meisje er is! Wij kunnen echt niet wachten. Werden jullie ook zo ongeduldig tegen het einde aan?

Liefs,

Céline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *