Zwangerschap: 34 weken zwanger! Het verlof begint!

Graag neem ik jullie mee in de laatste weken van mijn zwangerschap. Afgelopen zaterdag was ik 34 weken zwanger. Het verlof is officieel begonnen en nu wil en ga ik echt genieten. 

Laat het verlof beginnen
De afgelopen drie weken zat ik in de ziektewet doordat ik last heb van bekkeninstabiliteit. Dit vond ik ontzettend moeilijk en heb ik een plekje moeten geven. Nu ik de 34 weken zwangerschap aantik voelt het ook een beetje als opluchting dat mijn verlof is begonnen en ik dus eigenlijk niet meer in de “ziektewet” zit. Niet dat het ook maar iets uitmaakt, wat betreft mijn werk, maar persoonlijk voor mij wel.

Hoe gaat het nu?
Lichamelijk gaat het redelijk en ik heb mijn goede dagen en ik heb mijn slechte dagen. Er zijn dagen dat ik mij “topfit” voel en de hele wereld aankan en lekker aan het rommelen in huis ben. Daar tegenover staan de dagen dat ik het liefst de hele dag op de bank lig en ik niks kan en ook niks wil. Daar geef ik mijzelf dan ook even helemaal aan over mocht dit kunnen als de kleine man bij opvang of mijn (schoon)moeder is. Dan bestaat mijn dag uit veel slapen en netflixen en als ik met mijn kleine mannetje ben dan is het gewoon doorpakken en doorgaan voor mijn lieve kleine man die rondloopt. En ja, hij zorgt ervoor dat ik die dagen met een lach op mijn gezicht doorkom.

Laatste dingen klaarmaken
Op dit moment ben ik nog lekker aan het rommelen in de babykamer. De kleertjes zijn gewassen de meubeltje gesopt. Het enig wat ik graag nog wil in een muurtje schilderen en het vervolgens leuk aankleden en het wiegje opmaken. Volgende week zal mijn vader het muurtje schilderen en kan ik rustig alle laatste dingetjes klaar maken voordat ons meisje komt!

Ik hoop dat jullie de laatste weken zwanger artikelen leuk vinden. Geen idee wanneer ons meisje zich aandient maar voorlopig mag ze nog even blijven zitten.

Liefs,

Céline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *