Mommy Shopping: Spullen die ik niet heb gebruikt van de baby uitzetlijst

Gewapend met de baby- uitzetlijst onder mijn arm liep ik door de Baby en Tiener megastore. Ik weet nog heel goed dat mijn vriend vroeg: “hebben we dit echt allemaal nodig? waarop ik vervolgens tegen hem zei: ” Ik wil geen discussie hierover, ik wil alles wat hier op het lijstje staat kopen” ( tja hormonen he! ;-)). Zo gezegd, zo gedaan een aangekomen bij de kassa een maandsalaris armer.

En tjaaa.. ik moet nu toch bekennen,vriendlief had toch wel gelijk, we hadden echt niet alles nodig wat op de baby uitzetlijst stond. Het was mijn eerste zwangerschap en ik wilde alles persé halen zodat ik niet mis zou grijpen of voor paal zou staan bij de kraamverzorgster als we iets niet in huis hadden. Maar sommige dingen zijn echt overbodig en zijn zelfs niet gebruikt. Bepaalde spullen vond ik onlangs in de commode tijdens het opruimen. Dus om de aanstaande mama’s wat kosten te besparen vertel ik jullie hieronder wat ik heb gekocht van de baby uitzetlijst, maar echt niet heb gebruikt.

Navelbandjes
Dit vond ik onlangs toen ik de commode aan het opruimen was. Onze kraamverzorgster maakte gebruik van gaasjes en het korstje droogde mooi op bij onze kleine man.

navelbandjes-zwangerschap-uitzetlijst

 

Luierspelden
What was i thinking? Dat we hydrofiel luiers gingen gebruiken bij onze kleine man, terwijl ik een mega voorraad aan luiers had. Nee ook deze jongens zitten nog in de verpakking.luierspelden-babyuitzetlijst-mommydays

Kruik zakken
Onze kraamverzorgster maakte gebruik van de hydrofiel doeken en rolde deze zo op dat de knoop aan de zijkant ervoor zorgde dat de kruik niet kon omrollen.

 

Wat kunnen jullie nog aan deze lijst toevoegen? Wat hebben jullie gekocht toen je zwanger was, maar uiteindelijk niet gebruikt. Laat het mijn weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Celine

Bron foto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *