Mommy Personal: Hoe gaat het nu?

Lieve allemaal, het is even stil geweest en natuurlijk weten jullie waarom. Ik ben onlangs bevallen en ik zit heerlijk op mijn roze wolk. Doordat ik onlangs ben begonnen met bloggen heb ik niet vooruit geschreven en waren er geen artikelen die ik kon plaatsen.

Daarnaast was ik ook even totaal niet bezig met bloggen, mijn aandacht was nodig bij onze pasgeboren dochter en onze zoon die ook even aan de nieuwe gezinssituatie moest wennen.

Maar inmiddels hebben wij als gezin een redelijk ‘ritme’ en heb ik weer een flinke dosis inspiratie voor mama gerelateerde artikelen. Ik kan nog geen dagelijkse artikelen beloven maar wat ik wel kan vertellen is dat mijn bevallingsverhaal zal verschijnen, mijn ervaring met het geven van borstvoeding en hoe ik de overgang van 1 naar 2 kindjes ervaar.

Dus hou de blog in de gaten en lees en klets gezellig mee over zwangerschap, moederschap en vrouw zijn.

Veel liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *