Mommy Personal: Evi is 1 maand

Stop de tijd! Nu alsjeblieft want dit gaat weer veel te snel. Is heel het eerste jaar van Mason voorbij gevlogen lijkt het bij een tweede kindje nog sneller te gaan. Evi is nu 1 maand en hoe het nu met ons gaat vertel ik jullie graag.

Hoe gaat het met Evi?
Ons kleine meisje is een heel tevreden baby’tje. Ze eet, slaapt en huilt af en toe en er is nog geen sprake van een vast ritme maar dit komt binnenkort wel. Ze heeft een heerlijke bos haar kijkt al heel helder uit haar oogjes, ze wil er graag bij zijn. De nachten gaan met slapen ook redelijk goed. De ene nacht wat beter dan de andere maar gemiddeld slaapt ze drie a vier uur achter elkaar. Zo kunnen wij ook redelijke nachten maken.

Voeding
Ze heeft de eerste twee weken borstvoeding gekregen maar helaas moesten wij toen over op de fles. Hoe en wat verder hierover komt binnenkort in een artikel. Ze krijgt op dit moment flesvoeding Nutrilon standaard. Ze komt om de drie a vier uur en drinkt tussen de 65ml-120ml. Ze groeit hartstikke goed maar heeft alleen af en toe last van krampjes. Op advies van de kraamverzorgster heb ik Sab Simplex gekocht en dit werkt best goed. Je ontkomt er natuurlijk niet helemaal aan want krampjes horen erbij,  maar ik zal er alles aan doen om de krampjes zoveel mogelijk te voorkomen.

Hoe gaat het met mij?
Daar kan ik volmondig GOED op zeggen. De roze wolk is nog steeds aanwezig en ik geniet volop. Niet alleen van mijn kleine meisje maar juist van mijn twee kindjes samen. Lichamelijk voel ik mij goed al merk ik wel dat mijn beken en stuitje nog erg gevoelig zijn. Daarnaast ben ik ook wel trots op mijn lichaam, ik heb nog een beetje een blubber buikje maar het valt mij 100% mee. Ik ben er trots op dat ik twee kindjes op de wereld heb mogen zetten en dat ik niet meteen in maatje 36 pas is echt geen ramp. Het sporten ga ik na de goedkeuring van de verloskundige weer oppakken.

Hoe hebben jullie de eerste maand met jullie kindje ervaren? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Celine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *