Mommy Personal: De eeuwige Blog twijfel

Sinds kort is de blog Mommy Days in de lucht maar dit is niet de eerste blog die ik ben gestart. Ik had namelijk nog al wat last van de “blog twijfel”. 

Hoe het allemaal begon
Mijn eerste blog Live Love Dream ben ik gestart in 2013. Een persoonlijke blog waar ik zo af n toe een artikel op plaatste met hetgeen wat mij op dat moment bezig hield. Totaal niet consequent of met en vast schema. Het was voor mij een heerlijke uitlaatklep om van mij af te schijven. Maar in 2015 viel het stil, het full time werken was pittig en de tijd om te bloggen was er niet. Maar toch kriebelde het.

En toen..
Toen miste ik het bloggen na een tijdje toch wel. Ik ben een dromer en kan uren dromen en fantaseren en teksten schrijven in mijn hoofd. Vervolgens ben ik toen gaan nadenken wat wil ik dan schrijven? Wat vind ik leuk? Toen ben ik de website Daily Beauty News gestart. een website met artikelen over Beauty producten met reviews, nieuwe producten en tips met aanbiedingen. Dit vond ik ontzettend leuk en ik nam mijn laptop mee naar het werk, plaatste de hele dag door artikelen en ik was er maar druk mee.

Maar toch twijfelde ik, zit men hier wel op te wachten? Ik ben absoluut geen beauty blogger die prachtige looks maakt. Het was meer informatief over de producten zelf. De twijfel aan mijzelf zorgde er eigenijk voor dat ik het niet meer leuk vond. Het plezier verdween en daarmee ook de continuïteit van het plaatsen van artikelen. Vervolgens raakte ik in verwachting van onze zoon en besloot ik om de stekker eruit te trekken zodat ik mij kon focussen op mijn zwangerschap.

En nu..
En nu, een jaar later is Mommy Days gestart. Een blog waar ik heel trots op ben en hoop vele artikelen met jullie te kunnen delen over mijn ervaring met het moederschap. Inmiddels in verwachting van ons tweede kindje, deel ik graag mijn ervaring over beide zwangerschappen, het leven met een dreumes en natuurlijk straks met een pas geboren baby. Ik ben absoluut geen expert of pedagogisch medewerker die veel kennis heeft, nee ik ben een doodgewone mama die graag haar ervaringen over het gezinsleven deelt om zo andere mama’s tips, vertrouwen en ideeën te geven.

De blog twijfel is op dit moment niet aanwezig en ik hoop dat dit zo blijft. Wie van jullie heeft een blog en heeft wel eens twijfels gehad?

Liefs,

Céline

Bron foto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *