Mommy Personal: Mijn doelen voor 2018

2016 en 2017 stonden voor mij in het jaar van moeder worden. Begin 2016 werd ik mama van ons lieve stoere mannetje Mason en eind 2017 mocht ik dit nogmaals meemaken met de geboorte van onze dochter Evi. En nu, wat gaat 2018 ons brengen? Ik heb een paar doelen voor mijzelf op een rijtje gezet.

Hello 2018
Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens of doelen stellen, nouja misschien een keer het goede voornemen om meer te sporten maar veel verder kwam het eigenlijk nooit. Dit is eigenlijk 1 van de eerste keren dat ik het serieus neem en het ook daadwerkelijk uitspreek en opschrijf.

De doelen

 • Een nieuwe baan zoeken
  Om maar meteen met de deur in huis te vallen is dit echt mijn hoofddoel. Nu denk je misschien is dat wel handig aangezien je net mama bent geworden van een tweede kindje? Maar als ik het nu niet doe, doe ik het voorlopig helemaal niet. En na acht jaar in dienst te zijn bij dezelfde werkgever ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het is niet zo dat ik het niet naar mijn zin heb, maar ik ben echt toe aan wat anders. Daarnaast speelt ook hetgeen mee dat ik op dit moment in de detail handel werk, en sinds 2014 in het bezit ben van mijn Bachelor of Law. Ik zou graag in de richting van de Human Resource, Administratief of juridisch werkveld aan de slag gaan. 

 

 • Huishouden uitbesteden
  Dit sluit aan op het bovenstaande, op het moment dat ik een nieuwe, beter betaalde baan vind wil ik graag het huishouden uitbesteden zodat ik meer aandacht voor de kinderen heb. Als werkende mama ga je namelijk op het moment dat je thuis bent met de kinderen ook het huishouden doen, dit hoort er natuurlijk gewoon bij, maar als ik dat minder/niet meer hoef te doen heb ik de hele dag tijd met de kinderen.

 

 • Quality time met vriendlief
  Uit eten, naar de bios, een dagje/nachtje weg het maakt niet uit, dit wil ik in 2018 zeker vaker gaan doen. Afgelopen jaar hebben wij ook tijd voor elkaar vrij gemaakt. Dit ging natuurlijk wel iets makkelijker omdat wij alleen Mason hadden, maar nu met twee kindjes vergt het misschien iets meer organisatie maar het is zeker niet onmogelijk.

 

 • Meer bloggen
  Wat haal ik een energie uit het bloggen, daarnaast vind ik het heerlijk om mijn hart te luchten hier op mijn website. Gewoon eerlijk vertellen wat ik van het moederschap vind en hoe ik dit ervaar. Veel lezeressen zijn er nog niet maar ik hoop dat degene die mijn verhalen lezen hier erkenning, inspiratie, en steun uithalen.

Zo dit waren mijn doelen voor het jaar 2018, ik denk dat ik over een half jaar eens ga kijken hoe het ervoor staat. Ik houd jullie op de hoogte. Hebben jullie doelen gesteld voor jezelf?

Liefs,

Celine

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *