Mommy Personal: Dertig jaar ownee!

JA ik ben er zo één die opkijkt tegen ouder worden. Geen idee waarom, misschien omdat ik vind dat de tijd zo ontzettend snel gaat en dat ik wat meer had willen bereiken? Maar ik kwam er niet onderuit en ben op 27 december dertig jaar geworden.

Donker randje
Mijn verjaardag had dit jaar wel een donker randje, niet zozeer omdat ik tegen de dertig een beetje opkijk maar omdat wij de week voor kerst met onze kleine meid in het ziekenhuis hebben gelegen. Mede hierdoor besloot ik om mijn verjaardag niet grootst te vieren. Desalniettemin is het een fijne dag geweest.

De verjaardag
Mijn dag begon met het krijgen van een prachtige tekening van Mason die hij op het KDV had gemaakt. Dit zijn de dingen die mijn mamahart doen smelten. In de middag ging ik met Mason even gezellig de stad in, dit is wat ik voorheen toen ik nog geen kinderen had ook deed. In de ochtend of middag even naar de stad kijken in de uitverkoop of ik nog wat leuks zie. Vervolgens kwamen mijn ouders en schoonvader gezellig bij ons eten. En wat stond er op het verjaardagsmenu? GOURMETTEN! Heerlijk en super gezellig, vervolgens kwamen mijn beste vriendinnen in de avond langs om nog even te borrelen.

Genieten
Dit zijn van die dagen dat ik heerlijk geniet van mijn gezin en de lieve mensen om mij heen en sta ik even stil bij de dingen die afgelopen jaar zijn gebeurd en wat ik graag dit jaar wil gaan doen. En als ik dan terug kijk dan kan ik alleen maar zeggen dat ik een gezegend mens ben en dat dertig jaar worden dan toch niet zo heel erg is.

Liefs,

Celine

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *