Mommy Personal: De positieve zwangerschapstest

Ik zal eens even terug in de tijd gaan naar het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger van onze zoon was. Het begon allemaal op 24 mei 2015 met een positieve zwangerschapstest. 

Vriendlief en ik zijn al jaren samen en in de zomer van 2014 hadden wij besloten dat ik zou stopen met de pil. We zouden wel zien wanneer en of het ging lukken. Ik was echt dol enthousiast want de wens voor kinderen is bij mij altijd heel groot geweest. Na drie maanden raakte ik zwanger maar kreeg ik helaas een miskraam ( misschien dat ik hier over nog een artikel zal schrijven). Ontzettend jammer maar wij bekeken het positief dat ik in ieder geval zwanger was geworden.

Wij zouden vrijdag 29 mei 2015 op vakantie gaan. Het weekend ervoor dacht ik laat ik voor de zekerheid even testten of ik zwanger ben zodat ik weet of ik moet letten op het drinken van wijntjes. Ik had wel wat kwaaltjes maar ik durfde niet echt te hopen dat het ook daadwerkelijk raak zou zijn. We waren immers alweer 6 maanden verder. Ik deed in de middag “even een testje”. Ik legde de zwangerschapstest neer en ging wat opruimen boven. Een paar minuten laten liep ik terug de badkamer in en zag ik zowaar twee streepje? WAT?! Dat meen je niet! Nou ik ben gaan dansen en heb het nieuws vol ongeloof een paar keer tegen mijzelf gezegd… Ik ben zwanger?!! Het was gelukt!

Dit moment kan ik mij nog herinneren alsof het gisteren was en inmiddels is de kleine man alweer 1,5 jaar en ben ik in verwachting van ons tweede kindje. De tijd gaat zo ontzettend snel!

Hoe heb jij ontdekt dat je zwanger was? En hoe voelde jij je daarbij? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Liefs, Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *