Mommy Personal: Wat ik dacht na mijn bevalling

Mijn bevalling is goed en vlot verlopen, binnen 6,5 uur was mijn kleine man geboren. Dit noemen ze dan een vlotte bevalling maar het was daardoor zeker niet minder pijnlijk! Het is mijn eerste kindje dus ik wist ook niet wat ik kon verwachten.

Als ik soms de horror verhalen lees over bevallingen die 24 uur of langer duren.. pff dan heb ik echt geluk gehad. Maar na deze intense ervaring had ik toch wel bepaalde “AUW” gedachtes! Dit is natuurlijk wel een een knipoog geschreven ;-).

Dit is wat ik dacht vlak nadat ik bevallen was:

 • Dit doe ik nooit meer!
 • AUW! duurt het hechten nog lang?
 • Heb jij in mijn buik gezetten?.. (snik snik…)
 • Huh wat is er met mijn buik gebeurd? Zo plat?
 • Okay dit doe ik echt nooit meer!
 • Wat een lief mooi mannetje! Heb ik jou 9 maanden in mijn buik gedragen? (kraan gaat open..snik..)
 • Duurt het hechten nog laaaanggg?? Die verdoving is allang uitgewerkt…
 • Pfff mijn onderkant.. Gaat dit ooit weer goed komen?
 • Wat hebben wij toch een prachtige baby! (de kraan gaat weer open…snik..)
 • Mag ik douchen? Ik wil naar huis!
 • Shit, hoe ga ik in hemelsnaam bij de douche komen?

  Hihi dit zijn wat dingetjes die ik dacht vlak nadat ik bevallen was! Wat dachten jullie? Toen je nog half lag na te puffen en bij te komen van de bijzondere ervaring? Laat gezellig een reactie achter hieronder!

Liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *