Mommy money: Februari koopverbod

Koopverbod! Ja, je leest het goed. Ik heb mijzelf een koopverbod opgelegd voor de maand februari. Het hoe en waarom zal ik je uitleggen.

Shopverslaafd
Hoi, ik ben Céline en ik ben shopverslaafd, hoi Céline. Ja, om heel eerlijk te zijn koop ik af en toe iets te veel. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor de kids en dit gedrag begint een beetje uit de hand te lopen. Het is namelijk ontzettend makkelijk om iets te kopen en bijvoorbeeld pas na 14 dagen te betalen en sommige webshops hebben zelfs de mogelijkheid om een maand later te betalen. Dit resulteert erin dat ik soms dingen aanschaf waar ik op dat moment geen geld voor heb. Hierdoor kom ik de maand erop in de knoei en houd ik geen geld over om andere leuke dingen te doen. Begrijp mij niet verkeerd, ik zit niet in de schulden en ik kan hetgeen wat ik koop ook binnen het termijn betalen, maar ik houd niks over voor andere dingen. Dat moet anders!

Knip erop
Hierdoor heb ik voor mijzelf besloten om de hele maand februari niks op het gebied van kleding voor mijzelf te kopen. Mijn kast hangt vol, ik heb ook niks nodig dus dit moet toch lukken?! Nou ik ben benieuwd, maar dat ik dit hier in een artikel opschrijf is voor mij meteen een stok achter de deur. Op 1 maart laat ik jullie weten hoe en of het mij gelukt is.

Hebben jullie ook last van te veel kopen? Of hebben jullie weleens een koopverbod ingevoerd? Laat jouw ervaring en tips achter in de comments.

Liefs,

Céline

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *