Mommy Family: The Furry Friend Tag

Mijn dag start ik met een kopje thee en het lezen van verschillende blogs. Zo ook de blog van Willemijn en Martine 2wmn. Onlangs plaatste zij een leuke Tag namelijk The Furry Friend Tag. Aangezien zijn blognaam deels bestaat uit de naam van mijn Furry Friend leek het mij leuk deze Tag over te nemen! Lees gauw verder.

Wat is de naam van je huisdier?
Luna. ( Ja, ik weet het heel origineel, maar deze naam wilde wij altijd al gebruiken voor ons huisdier) 

 

Wat voor soort huisdier is het en welk ras?
Luna is een hond en ze is een Golden Retriever.
Hoe lang heb je je huisdier al?
Wij hebben haar gekocht ( oeh dat klinkt raar) toen zij 7 weekjes oud was en inmiddels is zij alweer 6 jaar bij ons.
Hoe heb je je huisdier gekregen?
Samen met mijn vriend hebben wij een nestje gevonden op een boerderij  in het zuiden van het land met allemaal golden retriever pups. Ze was het grootste teefje van het nest en wij waren opslag verliefd. Ze is nog steeds een aardig groot voor een teefje zijnde.

Hoe oud is je huisdier?
6 jaar.
 Wat zijn de grappige trekjes van je huisdier?
Ze heeft ontzettend veel grappige trekjes, ze kan ontzettend gek en arrogant kijken. daarnaast kan ze ineens helemaal gek worden en gaan rennen en blaffen als je haar uitdaagt om te gaan spelen. Maar naast de gekke en grappige momenten is het een lieve rustige hond met een ontzettend lief karakter,

Wat is het ondeugendste dat je huisdier gedaan heeft?
Wij hadden een mooie olijfboom in de kamer staan. Maar mevrouw dacht daar anders over vond dat deze wel even gesnoeid kon worden.
Wat zijn de favoriete momenten die je met je huisdier hebt meegemaakt?
Elke dag met haar is een feestje en een mooi moment. Maar onze mooiste moment zijn toch wel vorig jaar tijdens een weekendje Ardenne tijdens een grote lange wandeling en de lijn van 2 meter bij na continu strak stond doordat zij zo enthousiast was.
En natuurlijk om haar kennis te laten maken met onze zoon Mason. Die twee gaan ontzetten goed samen en ze hebben eigenlijk niet heel veel oog voor elkaar.
 Welke bijnamen heeft je huisdier?
Soms noemen wij haar Diva als ze vind dat haar mandje verschoond moet worden gaat ze er demonstratief voorzitten en zuchten. Owja, en Loentje pipeloentje omdat het rijmt 😉
 Wat betekent de relatie met je huisdier voor jou?
Ze is echt een deel van ons gezin. Ze betekent heel veel voor ons en ik zou mij geen betere hond dan haar kunnen wensen.

Heb jij thuis ook een huisdier? En vind je het leuk om deze Furry Tag over te nemen laat dit even weten in een reactie want dit vind ik ontzettend leuk om te lezen!

Liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *