Mommy DIY: Leuke traktatie voor bijv. een babyshower

Twee weken geleden ging ik vervroegd met verlof. Om op een leuke manier afscheid van mijn collega’s te nemen vond ik het leuk om een leuke traktatie te bedenken.  Dus dook in Pinterest op en vond ik een leuke traktatie en deel ik deze graag met jullie.

Op zoek…
Als ik inspiratie nodig heb is Pinterest mijn beste vriend! Heerlijk neuzen tussen mooie kaspels, creatieve creaties en mooie baksels. Zo vond ik deze super makkelijk te maken traktatie die je bijvoorbeeld kunt maken voor een babyshower, voor je kleine om te trakteren op school of voor de kraamvisite. Goed laten we beginnen.

Wat hebben we nodig:
– Lange vingers en mini stroopwafels
– Choco dip van dr. oetker
– Roze of blauwe muisjes
– Bakpapier om de koekjes te laten drogen

Lekker dippen..
Stap 1. Je smelt de choco dip aan de hand van de instructies op de achterkant van de verpakking. Dit kan doormiddel van een pan of magnetron.
Stap 2. Dip het koekje in de gesmolten chocolade en leg het koekje op het bakpapier. Vervolgens bestrooi je de koekjes met de gekleurde muisjes. Je kunt er ook voor kiezen om het gedipte koekje in het schaaltje met muisjes te dippen zodat de voor en achterkant bestrooid is.

Stap 3.
Leg alle gedipte koekjes te drogen op de bakplaat en wacht ten minste een uurtje tot de chocolade droog is.

En klaar is Kees! Een leuke en makkelijke traktatie die heerlijk smaakt en er leuk uit ziet. Ook ontzettend leuk om met de kinderen te maken. 

 

Wat vinden jullie van deze leuke traktatie? Hebben jullie dit zelf wel eens geprobeerd? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *