Mommy DIY: Mijn favo hoekje in de babykamer

Wat is het toch leuk om de babykamer in te richten. Bij Mason vond ik het al ontzettend leuk om te doen en nu met ons meisje op komst kon ik niet wachten om de kamer aan te pakken. 

Kamers wisselen
De babykamer was Mason was heel neutraal met witte, licht grijze en licht blauwe accenten. De babykamer houd ik graag rustig zodat het een fijne rustige ruimte is waar de kinderen kunnen slapen en ik kan voeden. Toen wij wisten dat ik in verwachting van onze tweede spruit moesten wij met de kamers gaan schuiven. De kamer van Mason bleef de babykamer alleen dan voor de kleine meid, Mason verhuist naar onze slaapkamer en wij verplaatsen naar onze logeer/kleedkamer.

De babykamer
De kamer van onze kleine man is een stoere jongens kamer geworden, hierover zal ik later nog een artikel schrijven. De kamer voor de kleine meid heb ik vervolgens opnieuw gestyled. De meubels hebben wij opnieuw gebruikt en de muur die oorspronkelijk wit is heb ik tot een hoogte van 120 cm oud roze geschilderd. Vervolgens heb ik een knus hoekje gecreëerd waar ik in de nacht comfortabel kan gaan voeden. De witte schommelstoel had ik al maar de grote grijze en kleine roze kussen heb ik bij de Action gekocht. Daarnaast heb ik een tafeltje geplaatst zodat ik makkelijk de fles hierop kan neerzetten. Dit had ik bij de kleine man niet wat echt super onhandig was, deed ik de fles tussen mijn knieën, viel de fles, anyways super onhandig, dus ik kocht bij de Wehkamp dit leuke witte ronde tafeltje. Op het tafeltje staat een babyboek die ik heb gekregen van een vriendin waarin ik van alles over het eerste jaar kan schrijven. Het wolkje (dit is een lampje) van My Little Company is ook een cadeautje geweest en het gouden lijstje met de tekst “Dream” komt bij de Zeeman vandaan.  Het is een leuk knus hoekje geworden waar ik enigszins comfy midden in de nacht zit te voeden.

Hebben jullie ook een favoriet hoekje in de babykamer? Vonden jullie het ook zo leuk om de babykamer in te richten? Laat jouw ervaring achter in een reactie.

Liefs,

Celine

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *