Mommy Beauty: Rituals Spark of Hammam BodyLotion

Ritual fan? Ja ik ook! Wat een heerlijk en mooi merk is Rituals. Toen ik ben bevallen van Evi kreeg ik dit product van een vriendin. En wat een heerlijk product is dit zeg! Lees gauw verder. 

Rituals
Dol ben ik op de producten van Rituals. Al enige tijd gebruik ik de Sakura lijn (wit/licht roze) waar ik werkelijk waar verliefd op ben. Maar onlangs kreeg ik deze bodylotion cadeau een mooi frisse mint-groen/blauwe fles met pompje. De fles is hierdoor heel handig in gebruik, krijg je geen kliederzooi en je verspilt geen lotion. Maar ruikt en voelt het ook fijn? Jazeker!

 

Het product 

Het is een zachte lotion die snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt. Na het douchen smeer ik mij in en ook tussendoor na het wassen van mijn handen gebruik ik de lotion. Het frisse van eucalyptus en het zoetige van rozemarijn is aangenaam om te ruiken. Daarnaast vind ik het ook ontzettend handig dat de fles voorzien is van een pompje. geen geknoei met knijpflessen en verspilling van de lotion. Zodra de fles leeg is ga ik zeker een nieuwe kopen.

 

Welke producten van Rituals vinden jullie prettig om te gebruiken? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *