Mommy Beauty: Garnier Micellaire Reinigingsgel

Sinds ik mama ben heb ik veel minder tijd voor een uitgebreide beautyroutine. Dus ben ik altijd op zoek naar makkelijke beauty producten. Want af en toe me-time is in te plannen, maar helaas niet elke avond. Het product waar ik jullie graag iets over wil vertellen is er al een tijdje maar ik wilde toch graag mijn ervaring met jullie delen.

Micellaire water
Toen het Micellair water van Garnier uitkwam werd het werkelijk waar een hit! Vele waren er dol op en er werden verschillende varianten uitgebracht, De roze variant voor de gevoelige huid, de groene voor de gevoelige en gemengde huis, de gele bevat arganolie die geschikt is voor alle huidtypes en als laatste de blauwe fles voor de gevoelige tot vette huid. Twee van deze producten heb ik gebruikt namelijk de roze voor de gevoelige huid en de gele met argon olie. Beide varianten vind ik helaas niks voor mij, mijn huid reageerde er namelijk slecht op. Mijn huid werd vet en er kwamen ineens onzuiverheden tevoorschijn, hierdoor heb ik de flessen aan een vriendin gegeven die wel helemaal enthousiast is over het micellaire water. Zo zie je maar dat ieder huidje anders is.

Micellaire Reinigingsgel
Toen kwam ik onlangs de Micellaire Reinigingsgel tegen van Garnier en ik werd meteen nieuwsgierig naar het effect hiervan. Dus nam ik een flesje mee en wauw! Wat een fijn product. Ik heb geen onzuiverheden meer, het reinigt op een fijne milde wijze en ik heb geen last van uitslag of gekke vlekjes op mijn huid.

Daarnaast heeft het ook geen sterke geur en prikt het ook niet op mijn gezicht. Ik gebruik het product in de ochtend en avond. Even je gezicht wassen, vervolgens de reinigingsgel aanbrengen, zachtjes in masseren , afspoelen en klaar! Hoe makkelijk is dat! Doordat ik zo onder de indruk ben van het effect heb ik onlangs een twee pack ingeslagen want ik ben enthousiast!

Zijn jullie bekend met de Micellaire Reinigingsgel van Garnier en wat vinden jullie van dit product? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs,

Celine

*Ik heb deze producten zelf gekocht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *